fredag 1 januari 2010

nyårsafton och nyårsdagen

Innan vi gick hemifrån, kläderna som det nya året firades in i. Volumaster:n ligger på golvet (tydligen heter det inte volume master utan volumaster, man måste säga det riktigt snabbt).
David och Ulrik hade fixat en toppenfest! Fördrink med snittar, hummersoppa till förrätt (okej, det är inte min favorit...), oxfilé med potatisgratäng till varmrätt och glasstårtor med spunnet socker på till efterrätt.
Efter tolvslaget bjöds det på drinkar och någon gång efter det att den här bilden togs......hamnade julgranen i sängen, Jacke tyckte kanske att det var dags att fira ut julen? Det var små gröna, vass barr i hela sängen, stackars Ulrik. Jag och Ola gick hem ganska tidigt, vid 2 ungefär och sedan somnade någon ganska direkt och zzz-narkade hela natten lång.

Nyårsdagen har varit som en nyårsdag ska vara. Goda mackor till frukost vid lunchtid och sedan tittade vi på Simpsonsfilmen (den är så rolig) och efter det gjorde vi egen pizza och tittade på Zombieland (den var också rolig).

update: nu har vi tittat på Yes Man också. Säger vi nej för ofta? Potentiellt nyårslöfte? Jag funderar på mina nyårslöften över helgen, det känns bättre att börja på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar