tisdag 1 mars 2011

hej mars

Och hejdå februari!

Här är jag och min nya tröja, den är från Filippa K och jag älskar den.

Min chef är sjuk i lunginflammation, hon sjukanmälde sig i torsdags till Nina. Och så ville hon prata med mig. J-Ä-V-L-A-R, vad har jag gjort nu?? Men hon berättade bara att hon hade planerat en arbetsintervju med en person som sökt en av tjänsterna som annonseras på AMS och FM. Och att hon tänkte att jag kunde göra intervjun, att jag skulle tycka att det var roligt. J-Ä-V-L-A-R ja, ja, ja!!! Klockan är 8:15 och vid 9 kommer personen som sökt tjänsten och personens CV och personliga brev samt underlaget till intervjun är inlåsta i min chiefs skåp. J-Ä-V-L-A-R igen.

45 minuter senare har jag på något sätt lyckats förbereda mig och 45 minuter senare är intervjun slut och 45 minuter senare J-Ä-V-L-A-R, varför frågade jag inte det och det och det?



Min helg: Jobbade i lördags och hade migrän i söndags.
Medan jag jobbade fixade Ola och hans pappa lite i lägenheten, dom borrade upp rullgardinen, stringhyllan, sänglamporna och skoskåpen. Nästan bara saker på S, intresseklubben antecknar.

Bäst på radio: Uggla i P4 Och Husmorsskolan i P1 med UnderbaraClara.
Bäst på TV: Klass 9A

Mars: Denna vecka blir nog stressig, vi har lönekörning och så jobbar jag på lördag igen. Nästa helg (12-13) blir det Retromässa, helgen efter det (19-20) har Ola sitt 25-årskalas och sista helgen (26-27) ska vi åka till Finspång och hämta vår byrå och lite annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar