fredag 2 december 2011

snälla tomten


Sa jag att jag verkligen vill ha en liten rosa ask till mina öronproppar??

Kan inte sova utan öronproppar för jag vaknar av minsta snark samtidigt som jag är rädd för att inte höra brandvarnaren om jag sover med dom.

God natt! // Sarah, som sover med öronproppar ändå.

4 kommentarer:

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som inta kan sova utan öronproppar. Jag sover också alltid med öronpropparna djupt insatta i öronen. Det blir så tyst och skönt när man har pluggat in propparna och stängt ute alla störande ljud. Fler borde verkligen testat att sova med öronproppar, Hur skönt som helst. Ibland får jag dock lite ont av propparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar?

    SvaraRadera
  2. Jag brukar använda dom billigaste som är gula, men jag håller med om att dom är lite för stora ibland, även den minsta storleken. Det ska finna några som man mer lägger över örat än stoppar in i örat, tror att det var på Doc Morris eller HJärtat som dom fanns. Men jag har inte provat, kanske borde göra det? Har du något tips?

    SvaraRadera
  3. Åh!! Hatar stavfel, varför kan man inte redigera i kommentaren för?

    SvaraRadera
  4. Fick ett kanontips på öronproppar när jag och en kompis satt och pluggade i söndags. Hon satt redan och pluggade i biblioteket när jag kom dit. Jag gick fram till henne och hälsade. Hon hörde dock inte att jag kom. Jag stötte då till henne så hon skulle märka mig. Hon vände sig då om och plockade ur öronpropparna sina rosa öronproppar av vax från apoteket. Vi kom då att diskutera öronproppar en stund. Hon gam mig ett par som jag passade på att testa redan när jag pluggade. De var verkligen hur sköna som helst. Kändes knappt att att man hade dem på sig. De dämpade även bra. Testade att sova med dem i natt och de var hur sköna som helst. Rekommenderas verkligen. Kan även passa på att tipsa om att använda de öronproppar när man pluggar. Hade inte tänkte den tanken innan min kompis tipsade mig, men det gjorde verkligen skillnad.Hur skönt som helst. Koncentrerade mig så mycket.

    SvaraRadera